Szavazz a 2012-es év legízléstelenebb focistafeleségére!!!

***

Helen Flanagan melle majd' kibuggyant a ruhájából

Manchester City játékosának, az angol Scott Sinclairnek szappanopera-sztár nője, Helen Flanagan nagyon szexire akarta venni a figurát, amikor a februári zimankóban bulizni indult. A színésznő egy nagyon szűk, kombinészerű ruhába próbálta belepréselni méretes melleit, ami csak épphogy sikerült neki. Helen nőies idomai kivillantak a szórakozóhely előtt várakozó fotósok legnagyobb örömére, akik mind arra vártak, hogy a lány keblei mikor győzik le a ruhát, és ugranak ki a helyükről.

***

Abbey Crouch Angelina Jolie-t majmolta

Angelina Jolie Oscaron kivillanó lába elég nagy hatást gyakorolt az internetre: rögtön több mémet is szült. Ezt a nagy sikert akarta meglovagolni Peter Crouch modell felesége, Abbey is, aki annyira túlzásba vitte a „szexiskedést”, hogy a végén már fekete bugyiját is megmutatta a fotósoknak a vörös szőnyegen.

***

Balotelli exnője terhesen mutogatta magát bikiniben a kifutón

A gyönyörű modell és "showgirl" Raffaella Fico viharos románca áprilisig tartott Mario Balotellivel, majd nyáron váratlanul bejelentette, hogy gyereket vár a labdarúgótól. Raffaella később hathónapos terhesen, bikiniben lépett fel a kifutóra Milánóban, egy divatbemutatón. Bár a modell kétségkívül jól mutatott a fürdőruhában, de a fanyalgók szerint ízléstelen volt, ahogy terhes nőként a fenekét mutogatta a fotósoknak.


***

Irina Shayk a fotósok előtt nyúlkált a bugyijában

Cristiano Ronaldo nője, az orosz modell Irina Shayk kifogástalanul nézett ki Roberto Cavalli ruhájában az idei Cannes-i Filmfesztiválon, inkább a viselkedése verte ki a biztosítékot rajongóinál. Irina ugyanis nagyon kínos helyzetbe hozta milliárdos partnerét és saját magát is Brad Pitt új filmjének, a Killing Them Softlynak a premierjén, amikor úgy érezte a kamerák kereszttüzében, hogy senkinek sem fog feltűnni, ha benyúl a ruhája alá, és megvakarja (?) intim testrészét a fehérneműje alatt.

***

Louise Redknapp förtelmes lila műanyagruhája

Aa már visszavonult Jamie Redknapp felesége, Louise  januárban  a Retail Trust London Ball elnevezésű rendezvényen viselte ezt a lila műanyag hatású ruhát, amely nem igazán nyerte el a divatkritikusok tetszését.

***