Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kyle Busch feleségét csókolta győzelme után

A Nascar bajnok így örült győzelmének a Capital City 400-as NASCAR Sprint Kupa Széria futam után:

0 Tovább

Simoncelli barátnője Jerezben

A tavaly tragikus körülmények között elhunyt fiatal motorversenyző, Marco Simoncelli barátnője, Kate Fretti kilátogatott a hétvégén a MotoGP Spanyol Nagydíjára Jerezbe.


Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Andy Roddick felesége értelmi fogyatékos gyermeket szeretne örökbe fogadni

A szupermodell/színésznő Brooklyn Decker -aki a teniszező Andy Roddck neje- nyitott a szülői kihívások felé. A Csatahajó sztárjára olyan nagy hatással volt paralimpikon nagynénje, hogy elhatározta, örökbe fog fogadni egy speciális nevelési igényű gyermeket a jövőben.
"Szeretnék adoptálni egy szellemi fogyatékos gyereket vagy kisbabát egy napon. Ez mindig is célom volt... Sajnos nagyon sok értelmi sérült gyereket örökbe adnak a szüleik, mert ez túl nagy teher egy családnak."
- nyilatkozta Brooklyn.

0 Tovább

Lindsey Vonn Tiger Woods jótékonysági koncertjén

Az amerikai többszörös világkupa-győztes és olimpiai bajnok alpesi síző, Lindsey Vonn rézt vett Tiger Woods Jótékonysági Alapítványa által szervezett koncerten.

0 Tovább

Tiger Woods jótékonysági koncertet szervezett

Az egykori világelső golfozó jótékonysági alapítványa Bon Jovi és David Cook közreműködésével jótékonysági koncertet szervezett.

0 Tovább

Freddie Ljungberg egy csinos barnával randizott

A svéd labdarúgó és egykori Calvin Klein-modell egy csinos barna lány társaságában vacsorázott a londoni Nobu étteremben.

0 Tovább

David Coulthard és barátnője a DTM-nyitányon

A Német Túraautó Bajnokság (DTM) hockenheimi évadnyitójának időmérőjén rajthoz állt az egykori Forma 1-es versenyző, David Coulthard is a Mercedes-szel. A skót versenyzőt elkísérte a pályára kedvese, Karen Minier is.

0 Tovább

Tony és Candice Romo a Fehér Házban

A Dallas Cowboys irányítója, Tony Romo, és felesége, Candace Crawford részt vettek a minden évben hagyományosan megrendezett fehér házi tudosítók díszvacsoráján. Jessica Simpson egykori barátja mosolyogva pózolt a fotósoknak ex-szépégversenyő nejével, aki pár héttel ezelőtt hozta világra első gyermeküket, valamint sógorával, a Gossip Girl című sorozatból jól ismert Chase Crawforddal.
A díszvacsorán olyan hírességek vehetnek részt, akiket valamelyik, folyamatosan az épületben dolgozó újságíró felkér erre, sőt, maga Obama elnök is tiszteletét tette feleségével az eseményen.

0 Tovább

Irina Shayk a Fehér Házban

Cristiano Ronaldo kedvese meghívást kapott -több hírességgel egyetemben- a fehér házi tudósítók díszvacsorájára.

0 Tovább

Raúl öt gyermekével együtt búcsúzott a Shalke 04 csapatától

A spanyolok élő legendája, Raúl könnyek között, négy fia, Jorge, Hugo, Matteo és Héctor, valamint  kislánya, María gyűrűjében búcsúzott a német Shalke 04 csapatától.

0 Tovább

Tony Romo és felesége a White House Weekend Partyn

Az újdonsült szülők, Tony Romo és felesége Candace Crawford egy kis időre magára hagyták kisfiukat, Hawkinst, hogy Washingtonba utazzanak. A Dallas Cowboys irányítója és neje a People és a Time magazin által megrendezett White House Correspondents’ Dinner elnevezésű eseményen vettek részt.

0 Tovább

Kim Kardashian exférje egy beteg lánnyal randizott

Az NBA-ben szereplő New Jersey Nets kosárlabdázója, Kris Humphries meghívta egy daganatos beteg tinilány rajongóját csapata mérkőzésére, aztán beinvitálta a kulisszák mögé, majd vacsorázni vitte.
A 16 éves Kaely Kwitek limfómában szenved, és ezért barátai létrehoztak számára egy Twitter fiókot, hogy felhívják rajongása tárgyának, Humphries-nek a figyelmét a beteg lányra. Ez sikerült is, így Kaely találkozhatott kedvencével.

Az NBA-sztár jelenleg válófélben van feleségétől, a médiasztár Kim Kardashiantől. Házasságuk 72 napoig tartott.

Kim és Kris a mesebeli esküvőjükön


0 Tovább

Baseball sztár exe Cameron Diazt dícséri

A New York Yankees baseballcsapat sztárja, Alex Rodriguez csak a legszebben tud nyilatkozni egykori barátnőjéről, a színésznő Cameron Diazról.
A páros 2010-ben kezdett el randizni egymással, és kapcsolatuk tavaly szeptemberben ért véget. Annak ellenére, hogy Rodriguez egy sor szőkeséggel (többek között Madonnával és Kate Hudsonnal is) járt korábban, elmondása szerint még mindig Diaz kisasszony a kedvence köztük. "Nem szeretek beszélni a kapcsolataimról, de el kell mondanom neked CD-ről (Cameron Diaz - szerk.), hogy talán ő az egyik legnagyszerűbb emberi lény, akivel valaha találkoztam, egy csodálatos fény. - mesélte el a The Insidernek Rodriguez. Továbbá az is kederült az interjúból, hogy a sportoló új bálvány a randevúzás terén az örök aggelgény George Clooney. "Azt hiszem az új hősöm George Clooney. Ő az új példaképem."
A-Rod a válása után kezdett el randizgatni a színésznő Kate Hudsonnal, majd Cameron Diaz karjaiban kötött ki. Jelenleg az Torrie Wilsonnal, a már visszavonult amerikai professzionális birkózónővel jár.

Kate Hudsonnal


Torrie Wilsonnal


0 Tovább

Kukkants be Tamara Ecclestone otthonába

A Forma 1-es mogul Bernie Ecclestone 27 éves Tamara lányának mindenből a legjobb jár. Televíziós ripoerterként és modellként dolgozó lány hónapok óta ebben a gyönyörú londoni Kings Road-i lakásban él üzletember vőlegényével, Omar Khyamival - bár csak ideiglenesen.
Tamara éppen arra vár, hogy édesanyja végezzen azzal a 45 millió fontot érő ház felújításával, ahol végleg le akar telepedni szerelmével.

Nézzünk be a lakásba:

Tamara autói is figyelemreméltóak. Egy fekete Ferrari 599 GTO-val és egy fehér Bentley GT Continental-al furikázik, amelyet ajándékba kapott karácsonyra barátjától.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Nadal barátnője a barcelonai tenisztornán

Xisca Perrello Barcelonában:

0 Tovább

A terhes Adriana Lima szexi fekete miniruhában

A kosárlabda játékos Marko Jarić állapotos szupermodell felesége, Adriana Lima részt vett tegnap a New York-i IWC üzlet megnyitóján.

0 Tovább

Az NFL sztár és a Sports Illustrated címlaplány kosármeccsen

New York Jets irányítója, Mark Sanchez megtekintette a New York Knicks és Los Angeles Clippers közötti NBA kosárlabdamérkőzést tegnap a New York-i Madison Square Gardenben. Kicsit távolabb tőle ott ült a közönség soraiban barátnőivel az idei év Sports Illustrated címlaplánya, Kate Upton is. A csinos szőke modellről az a hír járja, hogy állítólag az NFL-sztár kedvese, bár ezt egyik fél sem erősítette meg.

0 Tovább

Amíg Mayweather bokszolt, addig menyasszonya óriási jegygyűrűjét mutogatta a fotósoknak

A WBA nagyváltósúlyú övéért május 5-én ringbe lépő Floyd Mayweather nyílt edzőmérkőzésen vett részt a média képviselői előtt Las Vegasban. Az edzésen ott volt a sztársportoló menyasszonya, Shantal Jackson is, aki mosolyogva mutatta meg óriási jegygyűrűjét a fotósoknak.

0 Tovább

Iker Casillas mégsem nősül meg a nyáron

A spanyol média hónapok óta tényként kezeli a hírt, hogy a Real Madrid sztárkapusa, Iker Casillas az Európa-bajnokság után oltár elé vezeti barátnőjét, Sara Carbonerót - annak ellenére, hogy ezt egyik fél sem erősítette meg korábban. A gyönyörű televíziós műsorvezetőnő kollégája, Joaquin Prat ma azonban kijelentette, hogy a tudomása szerint nem házasodik össze ezen a nyáron a népszerű pár. "Beszéltem Sarával a sminkszobában, és felhatalmazott, hogy elmondjam, hogy nem lesz esküvő." - mondta a riportereknek Prat.

0 Tovább

Nicky Hayden gokartozással hangolódik a következő MotoGP futamra

A 2006-os MotoGP bajnok Olaszországban gokartozott egy kedves hölgyismerősével:

0 Tovább

Twitter-hírek: Nani nősül

A Manchester United portugál labdarúgója Twitterén  jelentette be, hogy eljegyezte barátnőjét, Daniela Martins-t.

0 Tovább

Cristiano Ronaldo barátnője Londonban turnézik

A Real Madrid labdarúgójának kedvese, Irina Shayk Spanyolország, Portugália, Törökország és Oroszország után most Angliában, Londonban mutatta be az Intimissimi fehérneműmárka új katalógusát.

0 Tovább

Irina Shayk Moszkvában népszerűsíti a tökéletes melltartót

Cristiano Ronaldo orosz szupermodell barátnője az Intimissimi új katalógusának bemutatóján Moszkvában:

0 Tovább

Sergio Ramos már csapattársa, Iker Casillas esküvőjére készül?

A Real Madrid játékosa, Sergio Ramos és bátyja René tegnap egy elegáns esküvői férfiviseletekre szakosodott szalonban töltöttek el két órát, ahol a labdarúgó több öltönyt is felpróbált. Vajon ennek valami köze lehet csapattársa, Iker Casillas és menyasszonya, Sara Carbonero közelgő esküvőjéhez? (A pletykák szerint ugyanis a spanyol kapus az idei Európa-bajnokság után vonul oltár elé szerelmével - bár ezt még egyik fél sem erősítette meg.)
Ramoshoz később barátnője, a televíziós műsorvezetőnő Lara Alvarez is csatlakozott. Bár páros korábban már két alkalommal is szakított egymással, a kapcsolatuk most úgy néz ki rendeződött.

0 Tovább

Kelly Brook smink nélkül is szép

Az egykori skót rögbijátékos, Thom Evans népszerű bikinimodell barátnőjével, Kelly Brookkal és annak édesanyjával a Primose Hillen ebédelt.

0 Tovább

Így örült barátnője Nadal tornagyőzelmének

Rafael Nadal a hétvégén megverte a világelső Novak Djokovicot az idény első jelentős salaktornájának döntőjében, Monte Carlóban. A spanyol teniszezőnek édesanyja és kedvese, Xisca szorított a lelátón.

0 Tovább

Hank Baskett és Playboy nyuszi felesége báloztak

Az egykori NFL játékos és felesége, (a Playboy tulajdonos Hugh Hefner egykori barátnője) Kendra Wilkinson részt vettek az amerikai Vöröskereszt évente hagyományosan megrendezett bálján.


0 Tovább

Harper Beckham Converse cipőben

0 Tovább

7 sportoló, akik Sports Illustrated modellt szeretnek/szerettek

Szerinted melyik modell a legszebb közülük?


Andy Roddick (tenisz) + Brooklyn Decker

 

Az amerikai teniszsztár, Andy Roddick a Sports Illustrated magazinban figyelt fel az akkor 20 éves szőke modell Brooklyn Deckerre. A csinos lány olyannyira megtetszett neki, hogy eldöntötte: meg kell ismerkednie vele. Roddick ezért megbízta ügynökét, hogy vegye fel a kapcsolatot Decker kisasszony menedzserével, és hozzon össze egy randevút. Brooklyn azonban olyannyira nem vette komolyan az ajánlatot, hogy csak öt hónap múlva hívta vissza a teniszezőt, és egyezett bele a találkozóba. Ez azonban olyan jól sikerült, hogy két év múlva, 2009-ben már az esküvőjüket is megtartották. Brooklyn 2010-ben már a Sports Illustrated magazin bikinis különkiadásának címlapján szerepelt, manapság pedig színésznőként dolgozik.

Képek:

 ***

 

Sean Avery (jégkorong) + Hilary Rhoda

 

A jégkorong játékos Sean Avery két évig alkotott egy párt a modell Hilary Rhodával, akivel tavaly ősszel szakítottak. Rhoda kisasszony korábban állítólag az amerikaiak egyik kedvenc NFL irányítójával, Mark Sanchezzel is járt, akivel egy közös szexi GQ magazinban megjelent fotósorozatot is készítettek.

Képek:

 ***

 

Cristiano Ronaldo (labdarúgás) + Irina Shayk

 

A Real Madrid sztárja 2010-ben kezdett randizni az orosz modell Irina Shaykkal, akivel egy Armani kampányfotózáson találkoztak. A fiatalok között olyan nagy szerelem szövődött, hogy Irinát az nem zavarta, amikor pár hónappal később kiderült, hogy barátja apa lesz. A kapcsolatuk olyan komolyra fordult, hogy állítólag 2011-ben, Valentin napon Ronaldo megkérte kedvese kezét. Ez érdekes módon egybeesett azzal, amikor Irina a Sports Illustrated magazin bikinis különkiadásának címlapjára került. A páros azóta a pletykák kereszttüzében él. Az újságok cikkeztek már arról többek között, hogy kisbabát várnak, szakítottak, és hogy Ronaldo édesanyja nem kedveli fia barátnőjét. Ennek ellenére tartja magát a pletyka, hogy idén nyáron Ronaldo és Irina egybekelnek.

Képek:

 ***

 

C.J. Wilson (baseball) + Dominique Piek

 

A Los Angeles Angels dobójátékosa és a dél-afrikai modell Dominique Piek sokáig nem beszéltek kapcsolatukról. Amikor Wilsont a gyönyörű Dominique-ről kérdezték az újságírók, csak sejtelmes válaszokat kaptak kettőjük kapcsolatáról. Tavalyi baseball holtszezonban azonban a játékos egy hónapra Dél-Afrikába utazott, barátnője otthonába. A hivatalos verzió szerint szafarizni és jótékonysági munkát végezni érkezett az országba. A vendéglátók azonban Dominique szülei voltak.
A kapcsolat ennek ellenére tavaly júniusban véget ért, állítólag a nagy távolság miatt.A modell azóta a színész Chris Pine, C.J. pedig állítólag  a brazil modell Lisalla Montenegro oldalán vigasztalódik.

Képek:

 ***

 

Chris Webber (kosárlabda) + Tyra Banks

 

Az egykori NBA játékos Chris Webber és a szupermodell Tyra Banks 2002 és 2004 között alkottak egy párt. 2006-ban a The Tyra Banks Showban több NBA feleség társaságában a modell könnyek között beszélt egykori szerelméről.

Képek:

 ***

 

Massimo Brambati (labdarúgás) + Catrinel Menghia

Az egykori olasz labdarúgó 2005-ben vette feleségül az akkor 20 éves és nála 19 évvel fiatalabb román modell Catrinel Menghiát. Örök szerelmüket egy tetoválással is megpecsételték, ráadásul az ifjú asszonyka úton-útfélén hangoztatta, hogy férje a tökéletes szerető. Azonban hat év házasság után a pár tavaly adta be a válókeresetet. Állítólag Brambati túlzott féltékenysége volt a szétválás egyik fő oka.

Képek:

***


Mark Sanchez (amerikai futball) + Kate Upton

 

Az amerikai foci egyik legnépszerűbb játékosa, Mark Sanchez állítólag a legújabb Sports Illustrated címlaplánnyal, a 19 éves Kate Uptonnal kavar. A pletykát még egyik fél sem erősítette meg – bár nem is cáfolták.

Képek:


Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


1 Tovább

Zlatan Ibrahimovic neje és fiai a San Siróban

Az AC Milan svéd labdarúgójának felesége, Helena Seger és két közös kisfiuk megtekintették a hétvégén a San Siróban a Bologna elleni bajnoki mérkőzést.

0 Tovább

A Brady házaspár egy butikmegnyitón

A New England Patriots irányítója, Tom Brady és szupermodell felesége, Gisele Bündchen péneteken a rag & bone 's üzlet bostoni megnyitóján buliztak.

0 Tovább

Így csókolta barátnője a német bajnokot

Tegnap este a Borussia Dortmund labdarúgócsapata megnyerte a német bajnokságot. A csapat játékosának, Matts Hummelsnek barátnője, Cathy Fisher egy csókkal gratulált kedvesének a nagy sikerhez.

0 Tovább

Ronaldo fia 13 éves lett

Az egykori brazil sztárfocista Milene Domingues- el való első házasságából származó fia, Ronaldo 13. születésnapját ünnepelte pénteken Sao Paulóban.
A lassan férfiává cseperedő fiú édesanyjával pózolt a fotósoknak a bulija előtt:

0 Tovább

Van der Vaart felesége bikiniben pózol

A holland válogatott játékosának neje, Sylvie van der Vaart Hunkenmöller fürdőruháit népszerűsíti:

0 Tovább

A baseball sztár a Trump Toronyban vett 18 millió dolláros agglegénylalást

A New York Yankees baseballsztárja, Derek Jeter barátnője, a színésznő Minka Kellyvel történő szakítása után új otthont vásárolt magának New Yorkban. A Trump Torony 88. emeletén található, 18 millió dollát kóstáló, 5425 négyzetméteres, 4 hálószobás lakásból 360 fokos kilátás nyílik Manhttanre.

Nézzünk be Jeter otthonába:

0 Tovább

Tom Brady és Gisele Bündchen a Fenway Parkban

A New England Patriots irányítója, Tom Brady és felesége, a szupermodell Gisele Bündchen tiszteletüket tették tegnap az egyik leghíresebb baseball pálya, a Fenway Park megnyitásának századik évfordulóján.

0 Tovább

Rory McIlroy és Caroline Wozniacki a Newbury Lóversenyen

Az egykori világelső golfozó, Rory McIlroy és kedvese, a szintén egykoron a világranglistát vezető teniszezőnő Caroline Wozniacki ellátogattak a Newybury Lóverseny első napjára.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

2 Tovább

Andy Roddick gyönyörű neje egy butikmegnyitó fényét emelte

Az egykori Sports Illustrated címlaplány, jelenleg színésznő Brooklyn Decker csütörtökön a Spendid Soho Store megnyitóján:

0 Tovább

LeBron James barátnője már keresi a megfelelő menyasszonyi ruhát

Az NBA-ben szereplő Miami Heat klasszisa, LeBron James feleségül veszi a nyáron gyerekkori szerelmét, és két gyermeke anyját, Savannah Brinsont. Az ifjú menyasszony már New York divatos szalonjaiban keresi a megfelelő ruhát a nagy napra.

0 Tovább

Maxi Lopez a csinos Nara lányok társaságában

A Milan argentin labdarúgója felesége, a botrányhősnő Wanda Nara és sógornője, Diego Forlán egykori (a teniszező Juan Monaco jelenlegi) barátnője, Zaira Nara társaságában jelent meg a "Royal Oak 40 Years: From Avant-Garde to Icon" kiállításon Milánóban.

0 Tovább

Crisiano Ronaldo nője bemutatta a Tökéletes Melltartót

Irina Shayk Madridban promótálta a Tökéletes Melltartó című könyvet.

0 Tovább

Roger Federer hokimeccsen

Az egykori világelső teniszező, Roger Federer tegnap este megtekintette a svájci hokibajnokság döntőjét, amelyet a ZSC Zurich Lions nyert meg. Federer szomorúan térhetett haza - ő az ellenfélnek, az SC Bernnek szorított.

0 Tovább

Heikki Kovalainen és barátnője már Bahreinben

A Forma 1-es pilóta és kedvese, Catherine megérkeztek csütörtökön a következő nagydíj helyszínére, Bahreinbe.

0 Tovább

A Twitter fanatikus, Lost-rajongó baseball sztár, aki Cristiano Ronaldo barátnőjéért epekedik

Az amerikai baseball játékost, C.J. Wilsont sokan szeretik és sokan utálják a sportág berkein belül. Az tény, hogy nem egy unalmas figura. A Los Angeles Angels 31 éves kaliforniai dobójátékosa a keleti filozófia, a taoizmus gyakorlója, a közösségi oldalak nagy rajongója, hobbifotós, breaktáncos, saját autóverseny csapata és gyermek jótékonysági alapítványa van. Csapatának menedzsere szerint ő a világ legérdekesebb baseballjátékosa.


C.J. rendkívül pozitív személyiség, és a „straight edge” filozófiát követve éli életét. (A mozgalom követői nem fogyasztanak alkoholt, nem dohányoznak, nem drogoznak, és az érzelem nélküli szexet is elutasítják.)

C.J. törzsére tetováltatta a ”Straight Edge”  feliratot, csuklójára pedig a PMA (Positive Mental Attitude) betűket

Tavaly nagy sikereket ért el akkori csapatával a Texas Rangers-szel, azonban a World Series döntőjét végül elvesztették.

Ennek ellenére C.J.-t beválasztották a 2011-es év All Star csapatába.  Ezt meg is ünnepelte haverjaival. Ők -látva a belinkelt videót- valószínűleg nem a „straight edge” hívei. (Barátaival közös vicces videói amúgy nagy sikert arattak rajongói körében.)
C.J. arról is híres, hogy ő volt az első baseball játékos, aki regisztrált a Twitterre, amit a mai napig előszeretettel  használ is. A köztudottan nagy sorozatrajongó sportoló mikroblog szolgáltatáshoz való csatlakozásának egyik oka az volt, hogy így felvegye kedvenc tévészériájának, a Lostnak producereivel a kapcsolatot, és gratulálhasson nekik. Ez annyira jól sikerült, hogy azóta jó barátságot ápol a sorozat készítőivel.

Egy vicces kis videó a Lost egyik producerével, Carlton Cuse-zal és C.J. Wilsonnal:

Wilson nem egyszer bajba is került a közösségi oldalai miatt. Legutóbb éppen pár hete, amikor Twitterén keresztül üzent egykori Texas Rangers-beli csapattársának, Mike Napolinak, amelyben megkérte, hogy vegye fel vele a kapcsolatot az új telefonszámán. Mint később kiderült, Wilson nem a saját, hanem Napoli telefonszámát osztotta meg a több mint 120.000 követőjével.

Állítólag ezzel csak visszavágott Napolinak egy korábbi sértő megjegyzéséért. A heccből nagy botrány lett. Mindenesetre C.J. csak egy kis tréfának titulálta tettét. Elmondása szerint jó viccnek tűnt, hogy az emberek felhívják Napolit, és mindegyikük C.J.-t keresi. Az egykori csapattárs azonban nem értékelte a dobójátékos humorát. „Ha gondja van velem, akkor miért nem mondta meg szemtől szembe?” – fakadt ki az újságíróknak Napoli.

C.J. Wilson és Mike Napoli - még a békésebb időkben

Wilson nem először dühítette magára csapattársait. 2008-ban Barack Obama megválasztása előtt egy interjújában arról beszélt, hogy frusztráló dolog, hogy a baseball játékosok többségét hidegen hagyja a politika és az amerikai elnökválasztás. „Ennek két oka van. Az egyik az, hogy néhányan közülünk már az alapfokú oktatásból is kiestek. A másik, még fontosabb ok az, hogy a népességgel ellentétben a gazdasági hullámvölgyek nem hatnak a mi fizetésünkre. Ezért nem is érdekli őket a dolog.” Hogy mennyi az igazság ezekben a szavakban azt mindenki döntse el. A csapattársakat azonban állítólag feldühítették ezek a mondatok, mivel úgy gondolták, hogy C.J. tudatlannak és önzőnek állította be őket.

Az egykori csapattársak között

A játékos twittere szerint a baseball mellett szeret táncolni is. Egy vicces kis videóban be is mutatta mit tud:



C.J. imádja az autósportokat is, sőt saját csapata is van a Formula Atlantic sorozatban.

Egy Forma 1-es Red Bull autóban


Tom Cruise társaságában egy autóversenyen

C.J. és saját csapata

A dobójátékos karitatív munkát is végez. C.J. 2006 karácsonya előtt Texas Rangers-beli csapattársaival ellátogatott egy gyerekkórházba, hogy ajándékokat vigyen az ott lakó kicsiknek. Ekkor ismerkedett meg az akkor 5 éves szöszke Micah Champagne-nal. A hemofíliás, Asperger-szindrómás kisfiú a sportolók látogatásának befejeztével odarohant Wilsonhoz, hogy egy öleléssel búcsúzzon el tőle. Micah szeretete úgy megérintette a dobó szívét, hogy onnantól fogva rendszeres látogatója volt a kórházban, majd később a kisfiú saját otthonában. „Ő egy rendes srác” – jellemezte a dobót Micah édesapja, Robert Champagne.

C.J. és Micah

A most 10 esztendős kisfiú adta a löketet ahhoz, hogy C.J. létrehozza saját alapítványát a beteg gyerekekért. Az alapítvány több mint 100.000 dollárt gyűjtött több texasi gyerekkórház számára, és rendszeresen szervez programokat a beteg apróságoknak.

C.J. a beteg gyerekekkel

Magánéletéről nem sokat tudni. A pletykák szerint egy darabig a Dél-Afrikai Sports Illustrated modell Dominique Piekkel járt, de ezt egyikük sem ismerte el hivatalosan.

Dominique a magazin bikinis különkiadásában


C.J. fotója a modellről tavalyi Dél-Afrikai kirándulásukról

C.J. szerint a világ legdögösebb nője a Real Madrid sztárjának, Cristiano Ronaldónak orosz szupermodell barátnője, Irina Shayk. „Számomra ő az abszolút álomnő”- nyilatkozta a Sports Illustrated magazinnak a dobó.

Irina Shayk

Tekintettel arra, hogy a modell karrierje ennek a magazinnak a címlapfotójval indult igazán be, C.J.  a kijelentése akár felhívás is lehetne egy keringőre, C.J. azonban nem hiszi, hogy sikerrel járhatna Shayk kisasszonynál.

Nos, Irina igencsak szerencsés hölgy, két kiváló sportoló is rajong érte. Te kit választanál a helyében?

2 Tovább

Alessandro del Piero a Vanity Fair magazinban

A Juventus 37 éves ismét fénykorát élő sztárjátékosa, Alessandro del Piero a Vanity Fair magazin legújabb számában:

0 Tovább

Maria Sarapova rövid hajra váltott

A csinos orosz teniszezőnő Facebook oldalán mutatta meg új, rövid frizuráját:

Pár órával később kiderült, hogy Sarapova csak viccelt, nem vágatta le hosszú sörényét, csak parókát tett fel.

0 Tovább

Az angolok rögbi ásza meztelenre vetkőzött egy szexklubban

Még csak egy hónapja hozta világra énekesnő menyasszonya, Una Healy első gyermeküket, Ben Foden, az angolok rögbijátékosa máris -családapához nem méltó módon- kirúgott a hámból. A minap egy szexklubban toplesz lányok társaságában szórakozott, ráadásul a parti hevében még az alsógatyáját is letolta.

A 26 éves Foden három éve alkot egy párt a The Saturdays angol lánycsapat énekesnőjével, a gyönyörű Una Healyvel. Közös kislányuk, Aoife március közepén jött a világra.

Vajon Una mit szólt ezekhez a képekehez?

0 Tovább

Iker Casillas és kedvese a szeles Madridban

A Real Madrid kapusa és menyasszonya, Sara Carbonero vasárnap barátaik társaságában a spanyol fővárosban ebédeltek.

0 Tovább

Megszületett az NFL sztár tizedik gyermeke – a nyolcadik anyától

A New York Jets játékosa, a 28. születésnapját múlt vasárnap ünneplő Antonio Cromartie tizedszerre is apa lett, felesége Terricka pár napja hozta világra második közös gyermeküket, aki a Jagger nevet kapta. A sportoló életkorát nézve ez nem kis teljesítmény, főleg ha még azt is figyelembe vesszük, hogy a tíz gyermek nyolc különböző anyától született elszórva hat amerikai államban.
Cromartie egykori szeretői most összefogtak, és a pletykák szerint egy televíziós reality showt indítanának. Természetesen nem a pénz miatt – jelentette ki a sportoló egyik gyermekének anyja. (Elhisszük.) „A gyerekeknek ismerniük kell a testvéreiket. Ez fontosabb dolog, mint a mi múltunk Antonióval. Ez a gyerekeinkről szól.” – nyilatkozott Ryan Ross, Cromartie 4 éves Tyler fiának anyja. A sportoló állítólag próbálja megakadályozni, hogy a show létrejöjjön.

Cromartie gyerekei:

0 Tovább

Az NFL játékos a Victoria's Secret angyalával jár

A St. Louis Rams irányítója, Sam Bradford becsajozott. Az NFL játékos új barátnője nem más, mint a Victoria's Secret fehérneműmárka egyik angyalkája, a 19 éves Karlie Kloss. A páros az elmúlt hétvégén a kaliforniai Coachella zenei fesztiválon lépett először a nyilvánosság elé.


0 Tovább

Novak Djokovic kitüntetést kapott a monacói hercegtől

A világelső szerb teniszezőt, Novak Djokovicot a mai napon Vermeil medállal tüntette ki Albert monacói herceg. Djokovic barátnője, Jelena Ristic társaságában jelent meg a díjátadón.

0 Tovább

Wesley Sneijder felesége hollywoodi filmben kapott szerepet

Az Internazionale labdarúgócsapat holland válogatott játékosának neje, Yolanthe Cabau a Pain and Gain című filmben kapott egy kis szerepet Mark Wahlberg oldalán.

Íme néhány kép a pár nappal ezelőtti forgatásról:

0 Tovább

Karim Benzema exe az "Interviú" magazin címlapján mutatta meg meztelen fenekét

Nataly Correa állítása szerint 6 hónapig alkotott egy párt a Real Madrid labdarúgójával. Most az "Interviú" magazinnak árult el néhány szaftos titkot kapcsolatukról.



0 Tovább

Scotty McKnight és Hayden Panettiere nyaralása véget ért

A New York Jets játékosa, Scotty McKnight és színésznő kedvese, Hayden Panettiere a Maui reptéren:

0 Tovább

A-Rod barátnője a Yankeesnak szurkolt

A New York Yankees baseballcsapat sztárjának, Alex Rodrigueznek kedvese, az egykori birkózónő Torrie Wilson szorított szombaton délután a Los Angeles Angels of Anaheim elleni mérkőzésen.

Rodriguez és Torrie Wilson január óta alkotnak egy párt. A baseball játékos előtt két évig a színésznő Cameron Diazzal járt, de egy rövid ideig Kate Hudsonnal is randizott.

0 Tovább

Kobe Bryant hokimeccsen járt exfeleségével

A Los Angeles Lakers sztárja exfeleségével, Vanessával és két kislányával, Gianna Maria-Onore-ral és Natalia Diamantéval megtekintette vasárnap a Los Angeles Kings és Vancouver Canucks közötti NHL hokimeccset.

0 Tovább

Tebow és D-Wade a New York Jankeesnek szurkoltak

A Jets irányítója, Tim ​​Tebow és a Miami Heat kosárlabdázója, Dwyane Wade megtekintették a New York Jankees és a Los Angeles Angels of Anaheim közötti baseballmérkőzést vasárnap délután New Yorkban.

0 Tovább

Jenson Button barátnője a Kínai Nagydíjon

A Forma 1-es McLaren csapat pilótájának barátnője, Jessica Michibata a Kínai Nagydíjon:

0 Tovább

Hayden Panettiere most egy NFL játékossal jár

A Hősök című sorozat népszerű színésznője a bokszoló Vlagyimir Klicsko után most a New York Jets játékosával, Scotty McNighttal randizgat. A páros az elmúlt héten Hawaii-on pihent.


0 Tovább

Rafael van der Vaart és gyönyörű felesége a londoni Mayfair Hotel előtt

A Tottenham Hotspur holland válogatott futballistája, Rafael van der Vaart és felesége, Sylvie londoni szállodájuk előtt pózoltak a fotósoknak:


0 Tovább

Tony Romo megmutatta újszülött kisfiát

A Cowboys irányítója, Tony Romo hétfőn apa lett. Itt az első fotó a kis Hawkins Crawford Romóról:

0 Tovább

Tom Brady kisfiával vásárolgatott

A New England Patriots irányítója, Tom Brady Bridget Moynahan színésznővel közös kisfiával, Johnnal vásárolgatott Brentwoodban, Kaliforniában.

0 Tovább

A sportolóházaspár egy tévéshowban

Az indiai teniszezőnő Sania Mirza és férje, a pakisztáni krikettjátékos Shoaib Malik az 'Issi Ka Naam Zindagi' televíziós showműsor vendégei voltak szombaton.

0 Tovább

Mike Tyson: Undisputed Truth - Live On Stage

A legendás bokszoló Mike Tyson a 'Undisputed Truth - Live On Stage' showjának megnyitóján Las Vegasban:

0 Tovább

Wayne Rooney felesége és fia az Aintree Lóversenypályán

Coleen Rooney és kisfia, Kai a legendás Aintree pályán megrendezett Grand National versenyen:

0 Tovább

Tim Tebow jótékonysági golfgálája

Az amerikai futball sztárja, Tim Tebow a hétvégén rendezte meg jótékonysági golfversenyét, a Foundation Celebrity Golf Classic Gala-t:

Tebow és a pár napja US Masters tornát nyerő golfbajnok, Bubba Watson


Von Miller, a Denver Broncos játékosa is pályára lépett


Tim Tebow, az énekesnő Jordin Sparks,az alpesi síbajnoknő Lindsey Vonn és a már visszavonult baseball játékos Gary Sheffield


Tebow és Lindsey Vonn

0 Tovább

Felipe Massa feleségét csókolja

A Forma 1-es Ferrari csapat pilótája és felesége, Raffaella a Kínai Nagydíj szombati napján:

0 Tovább

Jenson Button és barátnője a McLaren paddockjában

Jessica Michibata a Forma 1-es Kínai Nagydíj szombati napján:

0 Tovább

Vlagyimir Klicsko a New Yorki Manhattan Hotelnél

0 Tovább

Mindenki Tim Tebowt akarja

Manapság  igencsak népszerű a New York Jets irányítója, Tim Tebow az amerikai celeb-cicák körében.
A köztudottan vallásos NFL játékos mindent megtesz érte, hogy népszerűsítse a keresztény értékrendet, védjegyévé vált az úgynevezett „tebow"-zás (tebowing), amikor a térdre ereszkedve imádkozik egy-egy meccs előtt.

Annak ellenére, hogy kijelentette, hogy a felesége lesz az első nő az életében, híresebbnél híresebb nőkkel hozzák össze a pletykalapok. Az amerikai énekesnő, Katy Perry válása után felröppentek olyan hírek, hogy Tebow vigasztalja a hírességet. Perry kisasszony erre rá is tett egy lapáttal, amikor februárban egy koncertjén a Peacock című számát a játékosnak ajánlotta. Ez elég pikáns dolgot sejtet, hallva a dal első sorát („I wanna see your peacock, cock, cock, cock…”). Az énekesnő lelkipásztor szülei rögtön ki is jelentették, hogy szívesen látnák Tim Tebowt lányuk oldalán. Egy családhoz közeli forrás szerint Katy Perry édesanyja úgy gondolja, hogy a hátvéd a tökéletes férfi a lánya számára, ugyanis jóképű, kedves, intelligens és mindenekelőtt jó keresztény. Hiába, a kapcsolat ennek ellenére sem jött össze; Katy manapság egy francia modellel jár.
De természetesen Tebow sem tétlenkedett. A legfrissebb pletykák szerint jelenleg a Glee című sorozat színésznőjével, Dianna Agronnal randizgat. Hogy a kapcsolat mennyire komoly, azt nem tudni. Főleg, hogy képbe került a country-énekesnő Taylor Swift is. A két híresség idén februárban egyszer már együtt vacsorázott egy Los Angeles-i étteremben Katy Perry nagy bosszúságára. Hogy az egy randevú volt-e, azt nem tudni, mivel mindkettőjük ügynöke is jelen volt. Ennek ellenére a szemtanúk szerint Tim és Taylor együtt érkeztek, és együtt is távoztak az étkezés után. A futballista azóta sem felejtette el az énekesnőt, ugyanis meghívta az ebben a hónapban megrendezésre kerülő Tim Tebow Alapítvány jótékonysági golfversenyére.

0 Tovább

Mike Comrie és Hilary Duff megmutatták kisfiukat

A februárban visszavonult jéghockey játékos Mike Comrie és színész/énekesnő felesége, Hilary Duff első közös családi fotója:

A pár kisfia, Luca Cruz március 20-án jött a világra.

0 Tovább

Az NFL sztár Eric Decker eljegyezte country énekesnő kedvesét

Eric Decker, Denver Broncos játékosa megkérte barátnője, az amerikai country énekesnő Jessie James kezét, aki igent mondott. Mindezt az NFL játékos saját Twitterén keresztül jelentette be rajongóinak.

0 Tovább

Wayne Rooney feleségével az Aintree Lóversenypályán

Wayne és Coleen Rooney kilátogattak a tegnap a nemzetközi lóversenyek egyik legrangosabb eseményére, az Aintree Grand National első napjára.

0 Tovább

Mirco Bergamascót nem zavarják a paparazzik

Az olasz rugby játékos Mirco Bergamasco a lesifotósok szeme láttára csókolózott feleségével Rómában.

0 Tovább

Ecclestone lányának outfitje csak egy ölebbel teljes

A Forma 1 mindenható urának kisebbik lánya, Petra egy pomerániai törpespiccel sétálgatott Los Angelesben.

0 Tovább

Francesco Totti felesége ékszereket reklámoz

Ilary Blasi a Stroili Oro ékszercég új reklámfotóin:

0 Tovább

Megszületett Tony Romo kisfia

Dallas Cowboys irányítója, Tony Romo apa lett. Felesége, az egykori szépségkirálynő Candice Crawford (a Gossip Girl sorozatból jól ismert Chase Crawford húga) április 9-én hozta világra kisfiukat, akit a Hawkins Crawford Romo névre kereszteltek.

Romo és Candace 2009-ben ismerkedtek meg egymással, miután a focista szakított a popsztár Jessica Simpsonnal. Tavaly májusban házasodtak össze, és októberben már be is jelentették, hogy útban van első gyermekük.

0 Tovább

Cristiano Ronaldo szupermodell barátőjével vacsorázott

A Real Madrid ásza és kedvese, Irina Shayk egy madridi étteremben töltöttek el egy romantikus estét.

0 Tovább

Ralf Schumacher és családja St Tropez-ban

Az egykori Forma 1-es pilóta feleségével, Corával és kisfiával, Daviddal jelenleg Dél-Franciaországban tartózkodik:

0 Tovább

Wayne Bridge barátnője az angol Glamour magazinban

A Manchester City balhátvédjének kedvese, a The Saturdays lánybanda énekesnője, Frankie Sandford a májusi Glamour magazinban:

0 Tovább

Flavio Briatore felesége szexi fürdőruhában

Az egykori Forma 1-es mogul feleségével, Elisabetta Gregoracival és kisfiával Kenyában pihen.

0 Tovább

Rory McIlroy és Caroline Wozniacki a Zen nightclubban buliztak

Az egykori világelső golfozó, Rory McIlroy és kedvese, a szintén egykoron a világranglistát vezető teniszezőnő Caroline Wozniacki a koppenhágai Zen nightclubban szórakoztak. Rory McIlroy először látogatott el párja hazájába, Dániába.

0 Tovább

Novak Djokovic barátnőjével nézte végig a Davis Kupa negyeddöntőjét

A világelső Novak Djokovic és barátnője Jelena Ristic megtekintették  az amerikai John Isner és a francia Jo-Wilfried Tsonga által vívott Davis Kupa negyeddöntőt.

0 Tovább

Andy Roddick neje fekete bikiniben napozott

Andy Roddick bikinimodellből színésznővé avanzsált felesége, Brooklyn Decker Sydneyben napozott. Brookyn jelenleg az ausztrál fővárosban népszerűsíti új filmjét a "Battleship"-et.

0 Tovább

Sergio Ramos barátnője a MotoGP futamokról közvetít

A Real Madrid játékosának barátnője, Lara Alvarez a spanyol Telecinco televíziós csatorna munkatársaként az idei MotoGP futamok helyszíni tudósítója.

Lara és Jorge Lorenzo a hétvégi katari futamon

0 Tovább

Tomáš Berdychnek barátnője szurkolt a Davis kupa meccsen

A csehek teniszsztárjának, Tomáš Berdychnek gyönyörű barátnője, Ester Satorova megtekintette kedvese Victor Troicki elleni Davis-kupa mérkőzését.

0 Tovább

C.J. Wilson a Los Angeles Lakers kosármeccsén

Az amerikai profi baseball játékos C.J. Wilson megtekintette a Los Angeles Lakers és a Los Angeles Clippers közötti  kosármeccset a Staples Centerben.

0 Tovább

Cristiano Ronaldo szupermodell barátnője a Bérnabéu stadionban szurkolt a Real Madridnak

Irina Shayk a Real Madrid-Apoel Nicosia BL negyeddöntő mérkőzésén Cristiano Ronaldo családjának társaságában:

0 Tovább

Caroline Wozniacki videoklippet forgatott

A csinos dán teniszezőnő, Caroline Wozniacki az Oxygen című, jótékonysági céllal készített dalához készített videóklippet:

0 Tovább

Eli Manning családjával Miamiban pihen

A New York Giants irányítója, az idén Super Bowl nyertes Eli Manning feleségével,  Abby McGrew-val és egyéves kislányával, Avával a Miamiban nyaral.

0 Tovább

Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger a londoni Hakkasan étteremben vacsoráztak

0 Tovább

Federica Pellegrini és Filippo Magnini szexi fotósorozata

Az olaszok két úszóklasszisa a Vanity Fair magazin áprilisi kiadásában:

0 Tovább

Matt Kemp a Forbes címlapján

Az énekesnő Rihanna egykori szerelme, a Los Angeles Dodgers sztárja, Matt Kemp a Forbes magazin címlapján.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek