Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Coleen Rooney virágmintás bikiniben

A Manchester United támadója, Wayne Rooney 2010-ben vásárolta meg az 500 hektáros telken álló barbadosi villát 5 millió fontért, és azóta családjával egy évben többször is elutaznak a szigetre nyaralni. Jelenleg azonban csak állapotos felesége, kisfia, és néhány barátjuk pihen a Kis-Antillákon, akiket a lesifotósok nyaralásuk minden napján megörökítenek.

0 Tovább

2012 legízléstelenebb focistafeleségei

Szavazz a 2012-es év legízléstelenebb focistafeleségére!!!

***

Helen Flanagan melle majd' kibuggyant a ruhájából

Manchester City játékosának, az angol Scott Sinclairnek szappanopera-sztár nője, Helen Flanagan nagyon szexire akarta venni a figurát, amikor a februári zimankóban bulizni indult. A színésznő egy nagyon szűk, kombinészerű ruhába próbálta belepréselni méretes melleit, ami csak épphogy sikerült neki. Helen nőies idomai kivillantak a szórakozóhely előtt várakozó fotósok legnagyobb örömére, akik mind arra vártak, hogy a lány keblei mikor győzik le a ruhát, és ugranak ki a helyükről.

***

Abbey Crouch Angelina Jolie-t majmolta

Angelina Jolie Oscaron kivillanó lába elég nagy hatást gyakorolt az internetre: rögtön több mémet is szült. Ezt a nagy sikert akarta meglovagolni Peter Crouch modell felesége, Abbey is, aki annyira túlzásba vitte a „szexiskedést”, hogy a végén már fekete bugyiját is megmutatta a fotósoknak a vörös szőnyegen.

***

Balotelli exnője terhesen mutogatta magát bikiniben a kifutón

A gyönyörű modell és "showgirl" Raffaella Fico viharos románca áprilisig tartott Mario Balotellivel, majd nyáron váratlanul bejelentette, hogy gyereket vár a labdarúgótól. Raffaella később hathónapos terhesen, bikiniben lépett fel a kifutóra Milánóban, egy divatbemutatón. Bár a modell kétségkívül jól mutatott a fürdőruhában, de a fanyalgók szerint ízléstelen volt, ahogy terhes nőként a fenekét mutogatta a fotósoknak.


***

Irina Shayk a fotósok előtt nyúlkált a bugyijában

Cristiano Ronaldo nője, az orosz modell Irina Shayk kifogástalanul nézett ki Roberto Cavalli ruhájában az idei Cannes-i Filmfesztiválon, inkább a viselkedése verte ki a biztosítékot rajongóinál. Irina ugyanis nagyon kínos helyzetbe hozta milliárdos partnerét és saját magát is Brad Pitt új filmjének, a Killing Them Softlynak a premierjén, amikor úgy érezte a kamerák kereszttüzében, hogy senkinek sem fog feltűnni, ha benyúl a ruhája alá, és megvakarja (?) intim testrészét a fehérneműje alatt.

***

Louise Redknapp förtelmes lila műanyagruhája

Aa már visszavonult Jamie Redknapp felesége, Louise  januárban  a Retail Trust London Ball elnevezésű rendezvényen viselte ezt a lila műanyag hatású ruhát, amely nem igazán nyerte el a divatkritikusok tetszését.

***


0 Tovább

Phelps szakított modell kedvesével

Az olimpiai bajnok úszó Michael Phelps és a modell Megan Rossee tízhónapos viszonya véget ért. A TMZ szerint Phelps úgy érezte, hogy ez  kapcsolat nem tart sehová, így dobta a szőke szépséget.
Minden idők talán legnagyobb úszója  és Megan január óta alkotott egy párt, de csak augusztusban jelentek meg együtt hivatalos rendezvényen.

0 Tovább

Wayne Rooney állapotos felesége bikiniben Barbadoson

A Manchester United sztárjának neje, az ismét kisfiúval várandós Coleen Barbadoson nyaral elsőszülött gyermekével, Kai-jal.

1 Tovább

Piqué csak viccelt kisfia születésével?

"Megszületett a kisfiunk! Nagyon boldogok vagyunk! Köszönök minden jókívánságot!" - írta Twitterén a Barcelona játékosa, Gerard Piqué. De mint később kiderült, valószínűleg csak viccelődött a labdarúgó, és még nem jött világra a Shakirával közös első gyermeke. A legtöbb médium annak ellenére azonnal leadta a jó hírt, hogy az előzetes becslések szerint a babának csak januárban kellene megszületnie. Piqué később kisfia nevével viccelődött mikroblogján, és boldog bolondok napját kívánt követőinek.

0 Tovább

Maldonado elvette magyar származású barátnőjét feleségül

A Williams Formula 1-es csapatának venezuelai versenyzője, Pastor Maldonado megnősült.  Még karácsony előtt vette feleségül a magyar származású barátnőjét, Gabriela Tarkanyt.

0 Tovább

Ronaldo válik!

A már visszavonult brazil klasszis és felesége, Maria Beatriz "Bia" Anthony házassága állítólag véget ért. Egy a párhoz közel álló forrás szerint már mindkét fél aláírta a válási papírokat is.
Ronaldo és Bia 2007-ben találtak egymásra, de kapcsolatuk már a kezdetektől fogva számos válságot megélt. 2008-ban a labdarúgó szexbotrányba keveredett két transzvesztitával, de ezt Bia még lenyelte, hiszen már várandós volt első közös gyermekükkel, Maria Sophiával, majd két év múlva, 2010-ben egy újabb kislánynak adott életet, akit Maria Alice-nek neveztek el. Ugyanebben az évben kiderült, hogy Ronaldónak egy 2005-ös alkalmi viszonyából született egy kisfia, Alexander.

A párról többször is pletykálták már, hogy válnak, de eddig ezek a szóbeszédek eddig nem bizonyultak igaznak.
Ronaldo édesanyja, Sonia azonban semmit sem tud fia házassági válságáról. "Együtt töltöttük a karácsonyt itt Rio de Janeiróban, a gyerekekkel együtt. Nem vettem észre semmi furcsát, (Ronaldo és Bia) nem veszekedtek, minden rendben volt." - állt értetlenül a dologhoz a mama.

0 Tovább

Messi és a családja Barcelonában

A Barcelona ászát, Lionel Messit kedvesével, Antonella Roccuzzóval és kisfiukkal, Thiagóval december 14-én a katalán fővárosban kapták le a lesifotósok.

0 Tovább

Bonucci egy síparadicsomban pihen

A Juventus olasz válogatott játékosa, Leonardo Bonucci feleségével, Martinával, és öthónapos kisfiával, Lorenzóval az egyik legkedveltebb olasz alpesi üdülőhelyen, Courmayeurben tölti a szabadságát.

0 Tovább

Megszületett Piqué és Shakira kisfia!

A Barcelona hátvédje, Gerard Piqué Twitterén jelentette be, hogy kolumbiai énekesnő párja, Shakira életet adott első gyermeküknek. "Megszületett a kisfiunk! Nagyon boldogok vagyunk!" - írta a labdarúgó mikroblogján.
A baba nevéről még nem döntött a sztárpár, bár a spanyol sajtóban már felröppentek olyan találgatások, hogy Ulisesnek/Ulistónak vagy Bielnek fogják elnevezni a picit, de felmerült az is, hogy apja után a Gerard nevet fogja kapni.

0 Tovább

2012 focistamenyasszonyai - Szavazz a legszebbre!

Az elmúlt évekhez képest idén kevesebb labdarúgó nősült meg, és a rengeteg pletyka ellenére nem tartotta meg az esküvőjét a Cristiano Ronaldo – Irina Shayk és az Iker Casillas – Sara Carbonero páros sem.

Összeállításunkban a tavalyihoz hasonlóan bemutatunk néhány idén megkötött menyegzőt. Szavazz, hogy szerinted melyik focistafeleség viselte idén a legszebb menyasszonyi ruhát!


***

Fabrice Muamba és Shauna Magunda

A Bolton játékosának, Fabrice Muambának március 17-én, a Tottenham elleni FA Kupa-meccsen 78 percre leállt a szíve, de az orvosok - csodával határos módon - visszahozták az életbe. A labdarúgó felépülése után, idén nyáron vezette oltár elé kedvesét, Shauna Magundát.

***

Jamie O'Hara és Danielle Lloyd

Az angol Wolverhampon játékosa, Jamie O'Hara 8 hónap udvarlás után 2009-ben kérte meg az egykori angol szépségkirálynő és botrányhősnő, Danielle Lloyd kezét. Danielle azóta két kisfiút is világra hozott, így a pár 2012 nyaráig halasztgatta az esküvőt.

***

Miguel Lopes - Monica Pina


Az FC Porto játékosa elmondása szerint élete egyik legszebb pillanatát élte át, amikor a portugál válogatott szövetségi kapitánya, Paulo Bento beválogatta az idei Európa-bajnokság keretébe, annak ellenére, hogy így el kellett halasztani a már hónapokkal előtte kitűzött esküvőjét. Menyasszonya, Monica Pina megértően fogadta a hírt, és mondta le a menyegzőt, amit később gyorsan be is pótoltak.

***

Martin Skrtel - Barbora Lovasova


A Liverpool szlovák labdarúgója június 16-án vette feleségül gyermeke édesanyját, Barbora Lovasovát.

***

Andres Iniesta – Anna Ortiz


A Barcelona középpályása 700 vendég jelenlétében vette el kislánya édesanyját, Anna Ortizt. Iniesta és kedvese Altafullában kelt egybe, a ceremónián Sandro Rossell elnöktől kezdve Lionel Messiig gyakorlatilag az egész Barca tiszteletét tette, de Vicente del Bosque jelenlegi, és Luis Aragonés volt szövetségi kapitány is meghívót kapott, akárcsak Iker Casillas.

***

Ezequiel Garay – Tamara Gorro


A Benfica argentin labdarúgója  júniusban vette feleségül spanyol modell kedvesét, Tamara Gorrót.

***

Ioannis "Giannis" Maniatis – Joanna Galli


Az Olympiacos görög játékosa pár nappal a kitűzött esküvőjének időpontja előtt még nem tudhatta, hogy egyáltalán az oltár elé fog-e állni. A labdarúgó valószínűleg nem számított arra, hogy a görög válogatott túl sokáig menetel az idei Európa-bajnokságon, ugyanis június 1-jére, a döntő időpontjára szervezte le menyegzőjét. Görögország azonban június 22-én kikapott a negyeddöntőben Németországtól, így Maniatisnak nem kellett lemondania az esküvőjét.

***


Melyik focistafeleség viselte a 2012-es év legszebb menyasszonyi ruháját?






0 Tovább

Irina Shayk szőrös mellényben

Cristiano Ronaldo barátnőjét (?) New Yorkban, vásárolgatás közben kapták le a lesifotósok december 19-én.

0 Tovább

Khedira nője gálázott

A Real Madrid labdarúgójának, Sami Khedirának topmodell barátnője, Lena Gercke a "Ein Herz für Kinder" elnevezésű jótékonysági gálán tette tiszteletét december 15-én Berlinben.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek